Tillbaka på bloggen nu!

Okej, nu börjar jag blogga igen!
Kan börja med att snacka om förra veckan..Den var toppen eftersom jag praoade. Eller jag och Angelica paraoade på samma ställe. Hos min systers affär i Mjölby. Så det var en ganska chill vecka. Lite jobb och mycket slapp, förutom dom två första dagarna då jobbade i hela tiden men men, det blev ju som sagt slappare dom tre sista dagarna istället.

Aja i helgen då, vad gjorde jag då?
Jo... Först i fredags när i fick sluta runt 14.30 nån gång drog jag och Angelica till bussen för hon skulle åka till Motala så jag vinkade av henne och så. Sen för att det var så jäkla kallt gick jag till min systers affär igen och väntade på att Erica skulle komma in till Mjölby. Efter en stund ringde Dennis så jag gick och mötte han och hans kompis. Någon timme efter eller så kom Erica.
Sen drog Dennis och hans kompis till några andra jag känner och sen blev det lite bråk och shit, men jag pallar inte bry mej om det, plus att vissa saker är privata så jag går inte in på någon detalj..
Men iaf, jag och Erica drog upp till fritidsgården, sen drog vi ner till stan igen och då kom Ante och snackade i några minuter. Sen kom min älskade langare som jag hade väntat på i några timmar och då fick jag äntligen cigg. Ao.. och några minuter efter han hade köpt till mej var vi tvugna att dra hem med bussen till Vadstena.
Så jag kan säga det att fredagen var rätt så rörig och skit...

Men så kom lördagen och jag drog och mamma till en gymnasiemmässa i Motala runt 10.00 tiden och så träffade jag på Angelica, Natalie, Alexandra, Alex, Jocke och måååånga fler där men hur som helst. När jag ar klar där åkte mamma hem och jag stannade i Motala med Angelica, Alex och Jocke. När vi kom in till stan mötte vi även Natalie och sen åkte jag och Natalie till Linköping för hon skulle träffa Bob och jag skulle träffa Adde.
När vi hade varit med dom ett tag stack Bob någonstans och jag och Natalie följde med Adde och hans kusin hem till Adde.
Vi ar hos han i några timmar tills i skulle åka hem med tåget och shit Men iaf, på vägen ner till tågstationen fick jag lite samtal så jag blev ganska depp när jag fick veta exakt HELA sanningen om mej och en person, vill inte skriva ut namn på personen...Så jag stannade kvar hos Adde över natten medans Natalie åkte hem till sig.
Så jag och Adde hade en myskväll då, för att glömma bort allt annat och så jag fick tänka på något annat. Det hjälpte faktiskt, tillslut iaf..

På söndagen sov jag nästan hela dagen och sen kom mamma och hämtade med hos Adde så drog jag hem och somnade och sen vaknade till igen. Mamma skulle även skjutsa hem min andra syster till Jönköping och sen när hon kom hem åkte hon till stan och hämtade Angelica så sov hon hos mej till idag..

Så aa, det är typ det jag har gjort under hela förra veckan. Både lyckad och mindre lyckad vecka faktiskt!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus