Min piercing, plus ett smycke!


Bloggar hos bästavän!

Hej bloggen! 
Jag och Angelica kom nyss hem till Angelica ifrån Vadstena. Så inatt blir det att slagga hemma hos henne.
Imorrn blir det att dra in till stan igen med Angelica för att träffa Stina och den efterlängtade Alfred fast jag träffade på honom idag, hehe. 
På fredag blir det att dra till Norrköping för att köpa Justin Bieber biljetter av en som bodde där som vi skulle möta upp. 
På lördag blir det att dra till Hultsfred med Stina och träffa någon hon känner där. 
På söndag vet jag inte alls vad jag ska göra med det blir väll att träffa någon eller så tror jag!
Så det blir en ganska bra vecka det här. Eller ja, det som är kvar av veckan..
Nu ska jag dra. Så tjaaaaaarå! ♥
 

mobilbloggar!

Hej bloggen! Jag och en kompis sitter på nån gul parkbänk mitt i stan och väntar på mamma som troligtvis kommer snart. Ikväll blir det nog att städa mitt rum och fixa lite och sånt inte alls kul att städa, men ibland måste man och det behövs verkligen nu.. Okej, nu ringde mamma mej precis så hon kommer och hämtar oss när som, så jag slutar nog att blogga nu! Hejsvejs!!!

Bloggar i bilen!

Hejhej! 
Jag tar och passar på att göra ett litet inlägg medans jag har internet på min dator så jag kan lägga ut bilder och så! 
Jag är i Motala med mamma och har precis käkat på nån kinarestaurang där. Nu blir det att dra sej hemåt och börja städa och plocka iordning lite och sånt. Så det blir det att göra idag för min del. 
Just det nu kan jag också passa på att lägga upp en bild på hur min navelpiercing ser ut. Jag tycker den ser ganska fin ut ändå och är jävligt nöjd med den fast det fortfarande är ganska ömt.. 
Och så blev det ju att färga håret svart igen, så det gjorde jag igår istället för i förrgår. 
Men jag har inte så mycket mer att berätta men här har ni en bild på hur jag ser ut just precis nu och bild på min piercing.
 

Navelpiercing, check!

Sååååja!
Nu har jag äntligen tagit den efterlängtade piercingen. Det gjorde fett jävla ont men jag ångrar det verkligen INTE!
Visst, det är ganska känsligt och ömt än och så, men det blir nog bättre snart.
Fast det jag längtar till mest är nog om 4-6 veckor när jag får ta ut läkpiercingen eller vafan det heter och få sätta in MIIIN köpta piercing som är ett rosa hjärta, jättefint!
Aja, nu ikväll ska jag nog mest ta det lugnt och vila naveln lite tror jag. Imorrn när jag vaknar får jag äntligen ta bort tejpen och det som är på och få se hur piercingen ser ut och tvätta rent den lite och så. Och NEJ, jag ville fan inte se hur den blev idag eftersom jag typ inte kunde tänka på något annat än smärtan och jag kunde typ inte resa mej upp för jag hade så jävla ont, så han som gjorde piercingen på mej fick lägga över det där med tejpen och det.
Så jag får mej en liten överraskning imorrn när jag vaknar, hehe!
Jag kan även säga såhär att ta hål i naveln kändes precis lika mycket som att ta hål i läppen. Kanske bara jag som tycker det, men men..Det gjorde som sagt så in i helvetes jävla ont. Men nu är det ju över och jag ska inte klaga mer!
tyvärr får ni ingen bild på hur det ser ut just nu eftersom jag är inne på bibblans dator och man kan inte överföra bilder till den här äckliga datorn från mobilen och heller inte ta kort på den här datorn eftersom den inte har nån cam och jag vill helst inte lägga ut bilder på bloggen direkt från mobilen för att på nåt konstigt sätt så blir bilderna jämt på sne så jag skiter it!
Men jag lovar, så fort jag får internet på MIN älskade dator igen då blir et att lägga ut bilder!
Nu ska jag kika vidare lite på facebook och så.
PUSSPUSS! ♥

Mina planer för idag och imorrn!

Hej hej!
Jag sitter just nu på bibblan med min mamma. Hon skulle typ överföra pengar till min syster och lite sånt och eftersom vi har såhäääääääääär segt internet där hemma så åkte vi hit och då passade jag på att ta en dator jag med och blogga och lite sånt under tiden.
Ikväll blir det nog att färga håret för jag orkar inte vänta tills efter sommarn. Men som sagt, jag tror faktiskt inte att det blir sådär jättevarmt så jag kan nog färga håret utan att det bleks för mycket. Och självklart ska jag färga håret till svart igen!
Men innan jag ska färga håret ska jag och mamma åka och hämta Alex som ska sova hos mej idag.
Imorrn blir det äntligen att pierca naveln för det orkar jag heller inte vänta på tills sommarn är över, med tanke på att jag varken får sola eller bada på ett tag, men men... Vädret ser ju inte sååååå jättebra ut så jag tar och passar på. Så det ska jag göra imorrn.
Sen har jag nog inga mer planer på den här veckan tror jag inte. Aja, nu ska jag sluta skriva här och checka facebook och lite sånt innan vi drar, pusshej! ♥

snart hemma igen!

Hej bloggen, nyvaken tjej här! Vi är på väg han från Skåne nu då! Just nu är vi i Nässjö! Dom här dagarna har varit toppen. Visst, när vi var i ullared och det var så in i helvetes mycket folk, klart man blev sur och kände bara att man typ ville strypa alla och så, men haha...det får man stå ut med när man är där! När vi kom ner till Skåne hyrde vi rum i Helsingborg och när vi hade fixat iordning allt drog jag och Stina ner på stan och mötte några från facebook. Dagen efter, dvs igår åkte vi ner till Trelleborg, träffade min systers pojkvän och så gick jag och Stina på stan även där. På kvällen åkte vi tillbaka till Helsingborg och gick ut och käkade allihopa sen träffade vi Linus och Bob igen som vi var med dagen innan. Vid kl 01.00 gick mamma, Stina, Sofie och Elin upp och la sej och jag stannade ute med killarna! Sen kom Stina ut och gick några rundor med Bob och jag och Linus fick lite ensamtid med varandra! Vid 03.00 kom Stina och Bob tillbaka och jag och Stina gick då upp och la oss. Idag packade vi ut all vår packning till bilen och så gick jag och Stina ner mot stan. Efter några timmar mötte vi mamma och gick och käkade på ett ställe i Helsingborg, efter typ 10 min senare kom även Sofie och Elin och ville ha käk. När vi hade käkat gick vi mot bilen och åkte hemåt... Men Som sagt, dom här dagarna i Göteborg, Ullared, Helsingborg och Trelleborg har varit toppen, plus en massa köp!o

mot ullared!

Hej hej! Jag sitter just nu i bilen med mamma, Stina, Elin och Sofie på väg till Ullared! Igår var vi på liseberg, fett kul! Jag och Stina skulle försöka haffa några killar där, men det gick inte så bra..vi vågade typ inte snacka med dom i kön till balder och dom stog bakom oss, men efter vi hade åkt skulle vi ändå fråga om dom ville gå gasten med oss, men självklart så går dom till sin äckliga familj..men men, vi hade kul ändå och det kryllade med snygga killar!!! Jaja, som sagt nu är vi på väg mot Ullared och sen efter Ullared blir det att åka vidare mot Helsingborg och bo där en natt eller två! Det ska nog bli kul! Nu ska jag in på facebook och kolla lite och fortsätta lyssna på musik i lugn och ro.

Jag älskar dej mamma! ♥

SERIÖST, jag kan inte fatta det! 
Idag kommer Justin Bieber biljetterna ut till hans konsert som är nästa år och jag ska få gå på den. Asså fatta att jag ska få se min största jävla idol irl nästa ååååår. Jag är så jävla glaaaaaaad!!! JAG ÄLSKAR DEJ SÅ JÄVLA MYCKET JUST NU MAMMA! DU ÄR VÄÄÄÄRLDENS BÄSTA MAMMA!
Ville bara säga det, nu ska jag försöka sova. GODNATT!

 
 

suuuperdålig uppdatering.

Hej, jag sitter hemma hos Angelica just nu och ville bara göra ett inlägg för det var så fett längesen. Jag har just nu TYP inget internet på datorn eller mobilen hemma hos mej för tillfället, men visst har jag kunnat mobilbloggat när jag har vart i stan och så men men..Så jag gör ett litet inlägg nu. Jag komer nog inte blogga på ett tag till om jag dock inte bloggar via mobilen, meeeen.. Ni kan få se mitt schema hur det ser ut lite framåt! 

Snart: glo på film med Angelica
Imorrn: Angelica
Lördag: Angelica
Söndag: Åka ner till Göteborg 
Måndag: Gå på liseberg
Tisdag: Ullared
Onsdag: Göteborg om vi inte åker ner till helsingborg då. 
Torsdag: Helsingborg om vi inte tar det på onsdagen. 
Fredag: Vara hemma tror jag 
Lördag: Vet inte än
Söndag: Vet EEEEEJ
 

 

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus