Navelpiercing, check!

Sååååja!
Nu har jag äntligen tagit den efterlängtade piercingen. Det gjorde fett jävla ont men jag ångrar det verkligen INTE!
Visst, det är ganska känsligt och ömt än och så, men det blir nog bättre snart.
Fast det jag längtar till mest är nog om 4-6 veckor när jag får ta ut läkpiercingen eller vafan det heter och få sätta in MIIIN köpta piercing som är ett rosa hjärta, jättefint!
Aja, nu ikväll ska jag nog mest ta det lugnt och vila naveln lite tror jag. Imorrn när jag vaknar får jag äntligen ta bort tejpen och det som är på och få se hur piercingen ser ut och tvätta rent den lite och så. Och NEJ, jag ville fan inte se hur den blev idag eftersom jag typ inte kunde tänka på något annat än smärtan och jag kunde typ inte resa mej upp för jag hade så jävla ont, så han som gjorde piercingen på mej fick lägga över det där med tejpen och det.
Så jag får mej en liten överraskning imorrn när jag vaknar, hehe!
Jag kan även säga såhär att ta hål i naveln kändes precis lika mycket som att ta hål i läppen. Kanske bara jag som tycker det, men men..Det gjorde som sagt så in i helvetes jävla ont. Men nu är det ju över och jag ska inte klaga mer!
tyvärr får ni ingen bild på hur det ser ut just nu eftersom jag är inne på bibblans dator och man kan inte överföra bilder till den här äckliga datorn från mobilen och heller inte ta kort på den här datorn eftersom den inte har nån cam och jag vill helst inte lägga ut bilder på bloggen direkt från mobilen för att på nåt konstigt sätt så blir bilderna jämt på sne så jag skiter it!
Men jag lovar, så fort jag får internet på MIN älskade dator igen då blir et att lägga ut bilder!
Nu ska jag kika vidare lite på facebook och så.
PUSSPUSS! ♥

Kommentarer
Postat av: Tessan

Tyckte du det gjorde sååå ont? Jag tyckte inte det kändes alls, men det gör ju så jävla ont när man typ böjer sig för att knyta skorna eller nått.. Hehe ;) men det wer sig efter ett tag! ;D

2012-07-20 @ 09:57:14
URL: http://teresehhellquist.blogg.se
Postat av: Lina

Tyckt du det gjorde SÅ ont?!?! Jag kände typ inget, haha :D

2012-07-23 @ 16:56:41
URL: http://linawestrins.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus