Min långhelg.

Oh herregud vilken galen långhelg jag har haft... men ao vad hände egentligen?

Onsdags: Studiedag, men det blev att dra sej till skolan tidigt ändå för att träffa våran filmgrupp, så det bev att filma några scener vi hade kvar, men vi har ändå kvar några till. Och jaaa, jag kan ju säga det att ALLA som går i 8an gör en egen film som man sen visar upp som skolavslutningen.
Men sen blev det för mej och Angelica att dra sej mej till mej och direkt gick vi ut och solade i det fina vädret och visst, man fick ju lite färg på huden.
Jag kunde ha solat längre men jag kände något på ryggen och kollade upp med ögonen och tror ni inte att jag ser en spindel framför mej och börjar skrika så in i helvete och springer där ifrån och så väckte jag samtidigt Angelica som låg och sov, men som hoppade högt. Och sen såg jag också att den hade gjort spindelnät på ryggen på mej, eeeeuuuuuwwww...Så jävla vidrigt.
Sen kom Erica hem till mej och vi var typ ute och var bland rapsen osv...

Torsdags: Drog in till Mjölby med Angelica och träffade på några stalkare, hehe.. Nej men sen kom Simon in till Mjölby och så var vi med han och hans vänner. 
Sen drog han hem och vi stannade kvar i Mjölby. SÅ träffade vi Danne och så. Sen drog vi hem.


Fredags: Drog in till Linköping med Angelica för att träffa några som skulle typ slå ner oss eller nåt..tror ni dom kommer? NAAAAAAE..
Men vi träffade iaf på Kevin och Alex i Linköping så vi umgicks lite med dom och så.
Sen tog vi tåget från Linköping in till Mjölby och laddade min mobil och sen tog vi tåget tillbaka till Linköping efter ett tag. Så var vi lite i Linköping och så åkte vi till Mjlöby igen...ASSÅ SNACKA OM INGET LIV....
Men iaf, sen skulle vi ta tåget från Mjölby till Norrköping, men gick av i Linköping istället. Så det blev inget Norrköping för oss igår.
Men iaf, vi var i Linköping ett tag med Kevin, Alex och deras typ vänner eller nåt, men så skulle några av dom ta tåget hem eller nåt, jag vet i fan..men jag och Angelica hänkade, men dom gick av innan oss.
Så träffade vi på några andra på tåget. Dom skulle till Boxholm så vi gick också av i Boxholm, sen kollade vi tåg till Mjölby igen, men vi kollade dok fel för det stog värsta cp på tabellerna, asså man fattade typ ingenting av dom, hehe..men det tänkte ju inte vi på.
Så vi gick runt i Boxholm så länge och sen skulle vi tillbaka till tåget. Och sjääälvklart kommer vi EN JÄVLA MINUT FÖRSENAD. Så var vi tvugna att kolla nytt tåg. ochså hitta vi en som gick några minuter efter TRODDE VI.
Så vi satt och väntade där och inget tåg kom och så kollade vi igen och ÄNTLIGEN fattade tabbellen och såg att nästa tåg skulle gå typ 23.40 eller vafan det nu stog, jag har för mej att det stog nåt sånt, men så ringde mamma och frågade lite vart vi var och så och jag kan ju säga att hon blev inte världens gladaste när hon fick höra att vi var typ "fast"i Boxholm, hehehe.....
Men när hon hade lagt på ringde vi Axel och Noel och så var vi med dom ett tag, så ringde mamma IGEN och frågade om vi inte kunde få slagga hos dom, så gjorde vi det iaf tillslut.

Lördags: Vi åkte från Boxholm till Mjölby på förmiddagen och sen tog vi bussen från Mjölby till Skänninge och DÄR satt vi fast igen.
Så vi väntade i nån timme eller så i Skänninge tills bussen hem till Vadstena gick.
Plus att det var ingen dag för mej inte. Helt sliten och dan, det kändes typ som jag var bakis fast ändå inte. Och NEJ jag drack faktiskt inget i fredags. Men när vi kom till Vadstena fick jag sms från Erica och frågade om vi kunde ses. Så hon och hennes mamma skjutsade hem mej, Erica och Angelica hem till mej. 
Och så hade vi inget att göra så vi typ ringde runt till folk och var helt cp, haha.....No life u know..
Jaaa, vad gjorde vi mer..
Vi gjorde faktiskt inte så jättemycket då ändå ju.
Erica drog hem vid 21.30 sen kollade jag och Angelica facebook osv.. 
Så var jag så piss jävla trött så vi gick upp och "vilade", men somnade dock och vaknade inte förrns idag..hehe..

Söndag (idag): Idag blir det nog mest att vara hemma och vila efter helgen tror jag. Kanske sätta igång en film jag kan se på eller nåt sånt. 
Jag känner iaf att jag måste ta det lite lugnt, hehe.. 
Jag kan ju säga det också att jag känner INTE för att gå till skolan imorrn, hehe.. Men måste ju. Så vad gör man inte?





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus