Underbar helg!

Den här helgen har varit suuuuperbra! 
Tänkte ta och berätta dag för dag. 

Fredag: Jag drog hem till Angelica och chillade och så, så slaggade jag hos henne till lördagen.

Lördag: Jag och Angelica klev upp och blev hämtade av Zara så drog vi in till Linköping för att lämna av två små barn som skulle på kalas till busfabriken och då passade jag, Angelica och Zara på att shoppa inne på ikanohuset. Där mötte vi även Emelie och hennes mamma. Sen drog vi och letade efter en biltvätt som man tvättade för hand, men självklart hittade vi ingen.
När vi hade åkt runt där och letat gav vi tillslut upp och drog istället till busfabriken igen och hämtade upp dom två barnen.
När vi kom hem provade jag och Angelica kläder som vi först skulle ha till Gröna Lund och till Big brother live dagen där på.
Efter några timmar kom Zara hem och vi gjorde iordning oss och följde med henne på fest hos Vikor, hennes kompis.
Efter den kvällen kommer jag inte ihåg så mycket!

Söndag: Då var det äntligen den dagen vi skulle till grönan och bb live. Vi gjorde oss iordning och kom iväg runt 10.00 nån gång. När vi kom till Nyköping tror jag så tog vi en paus och gick ur bilen och sträckte på oss och så.
Men så kom vi äntligen fram till Stockholm runt 13.00 nån gång tror jag det var, så drog vi direkt till grönan, men vi fick dock leta efter parkering i typ 10-20 minuter. Men det gjorde inte så mycket.
Men iaf, när vi kom till grönan köpte vi åkband och så, sen skiljdes jag, Angelica, Zara och Eric åt. Jag och Angelica skulle möta dom runt 17.30 för att hinna med att gå spökhuset innan vi skulle dra oss möt bb live.
Men hur som helst, på grönan fick vi kontakt med fem killar som vi började snacka med och så. Jättetrevliga var dom faktiskt. Men jag glömde fråga efter deras nummer eller deras facebook, hehehe. Aja...
Det sista jag och Angelica åkte var kärlekstunneln, där fick vi liiiite kontakt med två andra killar. Fast dom var yngre, typ mellan 11-13 år kanske, hehehe.
Men men, den karusellen jag och Angelica åkte mest hette "extreme", asså fyfan, helt ärligt..jag höll på att dö på typ alla karuseller vi åkte, seriöst.
Jaja, sen drog vi till bb live, fyfan vad annorlunda det kändes att sitta där live istället för att sitta och glo på tvn. En helt annan skillnad var det.
Men även ganska pinsamt efter som vi syntes en hel del eftersom vi satt bakom Gry. Fast spela roll egentligen, vi fick faktiskt bra platser.
Men annars var det fan jättecoolt ändå..
När bb var slut sprang vi fram till Gry och jag kramade henne och så.
Sen drog vi hem och jag sov nästan hela vägen.
När vi kom hem var jag och Angelica tvungen att se bb via datorn, och fyfan var mycket vi syntes.....
Men en skitcool upplevelse var det ju.
Sen var vi fett trötta så vi gick upp och la oss och sov i några timmar.

Måndag: Mamma skjutsade in oss till Vadstena runt 12.45 eller var det nu var. Så fick vi vänta på bussen till klockan var 13.27. Då tog vi bussen till Skänninge och var där själva i några timmar. I skänninge gick vi runt och så. Vi köpte även vatten till mej på Ö&B för det var så jävla varmt.
Sen blev vi typ förföljda av nårgra äckliga småbarn, nej men seriöst, jag tål inte barn, hehe...
Jaja, sen runt 16.00 - 17.00 nån gång kom Simon och Noel så träffade vi dom och gick runt i Skänninge med dom lite och så, hehe.
Lite senare runt typ 18.30 kom Emelie in till Skänninge så vi mötte upp henne. Så drog vi till majbrasan och så.
Efter nån timme eller nåt drog jag, Simon och Noel och mötte upp deras kompisar.
Och så typ gick vi med dom och så.
Runt 23.00 - 23.30 nån gång så drog jag och Simon hem till mej och så slaggade han hos mej och sånt.

Tisdag: Idag vaknade jag och Simon runt 17.00, uuups..nej men haha...
Vi gick ner och kollade lite på tv och sånt. Sen runt 20.00 käkade vi med mamma och Zara, sen efter maten skjutsade Vi Simon till Mjölby, till tåget och så åkte han hem till sej och vi till oss.


Såhär har min underbara helg varit. Den kunde ha varit liiiiite bättre men den var ändå sjukt jävla bra. 
Plus att man träffade nytt och trevligt folk och dom där äckliga barnen...Det var kanske inte direkt en höjdare, men men..

HÄR ÄR NÅGRA BILDER JAG TOG FRÅN HELGEN!!

SPEGELHUSET PÅ GRÖNAN MED BÄSTA ANGELICA!



NÅGRA KARUSELLER OCH SÅNT PÅ GRÖNAN!






LITE BILDER FRÅN BB.





OCH SLUTLIGEN EN BILD PÅ MIN UNDERBARA ANGELICA OCH HENNES FINA MAN I SKÄNNINGE. 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus