Sur och trött tjej efter en härlig helg.

Hej hej! 
Jag tänkte först skriva lite om hur helgen var och vad jag gjorde och så, sen tänkte jag också skriva lite om idag, för jag måste verkligen skriva av mej lite känner jag. 
Okej... 

Fredag: Skola, sen fest på kvällen.

Lördag: Bakis, sur och sen drog jag och Angelica till Mjölby och träffade först på några såungar som typ stalkade oss vart vi än gick...Sen på kvällen kom Axel, Noel och Wilhelm till Mjölby så vi träffade dom i typ nån timme eller nåt.
Vid 20.50 skulle vi ta bussen hem till Vadstena TRODDE VI..Men så hittade jag inte mitt busskort så vi fick stanna i mjölby i några timmar till, sen kom Rasmus och hämtade oss! 
När vi kom hem bytte vi om till myskläder och satte oss i vardagsrummet under varsitt täcke och glodde lite på tv:n.


Söndag: Jag och Angelica vaknade upp ganska skapligt och så cyklade vi in till Vadstena och vad hittar vi inte i min väska om inte mitt busskort?!?!? Nej men så att..det blev att åka till Mjölby då också. 
Vi gick typ ruuuunt hela skiten tills vi träffade på några randoms som började snacka med oss, så stog vi och snackade med dom i säkert nån timme eller nåt sånt, sen drog vi mot stan och träffade på Pierre och hans kompisar. 
Vid 22.30 eller nåt kom Zara och hämtade oss i Mjölby och sååå..


Måndag (idag): En jävla piss dag. Angelica slaggade hos mej förresten, men iaf. Jag vaknade upp klockan 08.30 dvs att jag försov mej, mådde illa, sen hade jag fett jävla ont i kroppen efter allt som hände i helgen, hehe..och så var jag fett jävla sur med. Helt enkelt en suuuuperdålig dag. Nej men ärligt, man skulle kunna tro och det kändes fan som jag hade pms eller nåt och Angelica var lika sur hon med. Inget bra humör alls..
Men men, nu äre lite bättre iaf, men är fortfarande sur och har ont i kroppen.



Så har min helg plus måndag varit.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus