Min dag.

Dagen idag har varit helt OK! 
Det började med att jag försov mej till kl 07.30, så jag hann inte med bussen som gick 07.55 så jag drog upp mamma ur sängen så hon fick skjutsa mej till skolan, hehehe... 
Men men, jag kom till skolan iaf och efter skolan drog jag och Angelica till Motala. Vi träffade lite folk och sånt där. Vi skulle även fixa praoplats men glömde ta med våra papper som skulle fyllas i, uuups..
Jaja, vi stannade i Motala i typ två timmar, kl 17.15 tog vi bussen till vadstena, gick till bibblan och satte oss vid två datorer och väntade på att mamma skulle hämta oss.
Sen stack vi hem till mej, käkade lite och så, så skulle Angelica hem och då drog jag och Zara till Väderstad och fixade lite grejer där och så. 
Sen kom man hem lagom till big brother, så jag sitter och glor på det nu. Jag ska även duscha direkt efter bb och sen blir jag väll tvungen till att öva inför teknikprovet jag har imorrn om "flyget och rymden" och tro inte att jag kan ett skit om det, för det kan jag inte...JAG KÄNNER MEJ SÅÅÅÅÅÅÅHÄÄÄÄÄÄR DUKITG JUST NU..eller?
Aja, nu ska jag fortsätta glo på mina älskade Marcelo och Amandus, hehehehe. Nej men seriöst, så snyyyyygga är dom! 




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus