Min dag plus bilder på det.

Idag blev det att dra till skolan, slutade kl 15.30 och då drog jag och Angelica bakom skolan och solade medans vi väntade på att mamma skulle komma in till stan. När hon kom in till stan hämtade hon upp oss och så drog vi och kollade praoplatser över hela Vadstena kändes det seriöst som. Alla hade fullt, tyvärr. 
Men just då kom jag på att vi kunde praoa i Mjölby hos min syster så jag ringde henne och lite sånt, så aa. Praoplats check! 
Aja, sen drog vi hem till mej och vi blev jättesugna på att gå ner till vattnet för att bada, så vi letade snabbt upp badkläder och drog sedan ner för att bada. 
Det var ganska kallt i vattnet, men när man väl hade doppat sej en gång och gick i i vattnet igen vad det inte lika kallt som första gången iaf. 
När vi hade badat klart så drog vi upp till huset igen och bytte om och så, sen ringde Angelicas skjuts hem, så hon var tvungen att dra.. 
Ikväll blir det nog att glo på film tror jag. Ha en liten filmkväll sisodär! Det ända som saknas är en kille man kan hålla om och mysa med..

INNAN VI DROG TILL VATTNET


LITE PICS PÅ MEJ OCH MIN BÄSTAVÄÄÄÄN

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus