Är man bög för att man bloggar?

Oh herregud.. 
Jag fattar inte varför folk tycker att det är "bögigt" att blogga om man är kille? Vadå, är det "lebbigt" att blogga för tjejer också eller? Jag fattar liksom inte?.. 
Visst, det är nog fler antal tjejer som bloggar än vad det är killar, men för det är det inte bögigt. 
JAG tycker bara att det är modigt för en kille att blogga och inte bry sej om vad alla andra tycker och tänker. Men det är inte alla killar som tänker så. 
Om det hade varit myyyycket vanligare att killar bloggade, eller om vi säger såhär..om det var många fler killar som bloggade än vad det var tjejer, skulle det vara lika så kallade "bögigt" då? NEJ, jag tror inte det. 
Det är nog bara för att det kanske inte är så himla vanligt, men det blir nog vanligare och vanligare så fort en kille vågar stå för det. T.ex. jag, jag älskar att läsa andras bloggar och jag läser några killars bloggar också och dom bloggarna är det inget fel på? en vanlig sida med text och bilder bara? 
Det finns nog några killar där ute som skulle vilja blogga, men inte "vågar" för att bli rädd för att bli mobbad eller något, inte vet jag men jag skulle tro någt sånt..
Vill man skaffa sej en blogg, göra den stor, tjäna snabba pengar så är en blogg skitbra! Jag lovar.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus